В смисъл някой мисли да слага, ако да проучил ли е предлаганията в БГ предполагам не са повече от 3-4места специялно за нашите коли, понеже не са за обикновенните панти на ламбото, че нямаме калник, ами са малко по-специални, цени нещо ала-бала ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво ви е мнението за ламбото
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщениеВ смисъл някой мисли да слага, ако да проучил ли е предлаганията в БГ предполагам не са повече от 3-4места специялно за нашите коли, понеже не са за обикновенните панти на ламбото, че нямаме калник, ами са малко по-специални, цени нещо ала-бала ?sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
-
Аз мисля, че добра идея, 'щото с тези дълги врати, ако трябва да се паркираш някъде на по-тясно място, после излизането и влизането в колата е доста сериозно физическо и гимнастическо упражнение.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщениев лозенец има една фирма ама цената е около 1500 евро. но слагат хубави немски.Spin City!
Comment
-
Както споменах и по-рано, нашите автомобили са малко по-специални и не стават най-разпространените... за съжаление иначе цена около 1000лв е добре стига да се намери, кой да го направи качественно... Който пръв открие интересна и полезна информация да пише и така ще е полезен на всичкиВик не знам дали е задължително, ама ако не откриеш др. вариант си мисля, че 1500е са много за това нещо, но всеки си преценява
Или по-скоро не са но да карам спортна кола за над 50к тогава може би си заслужавало...
Alfa Romeo GTV 150hp
Comment
-
Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщениеКакто споменах и по-рано, нашите автомобили са малко по-специални и не стават най-разпространените... за съжаление иначе цена около 1000лв е добре стига да се намери, кой да го направи качественно... Който пръв открие интересна и полезна информация да пише и така ще е полезен на всичкиВик не знам дали е задължително, ама ако не откриеш др. вариант си мисля, че 1500е са много за това нещо, но всеки си преценява
Или по-скоро не са но да карам спортна кола за над 50к тогава може би си заслужавало...
Comment
-
Само информатовно да знаете.едната врата тежи около 40кг.(наскоро ги свалях),и както каза колегата,предполагам че не всички механизми ще я удържат,пък и най-кофтито е че и капака е на същата панта и от там идва сложното.Предлагат се и комплекти които позволяват и 2-та начина на отваряне,и настрани и нагореLast edited by Ivo Skoklev; d.m.y г., 14:48.GTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщениеПредлагат се и комплекти които позволяват и 2-та начина на отваряне,и настрани и нагореAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
-
Миналата година един познат от мездра слага на ГТВ-то ламбо врати след което ги махна, трябва много сериозно усилване на самата ламатина иначе нестава люшка се като на простор... обобщено казано много сложно е!
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщениеМиналата година един познат от мездра слага на ГТВ-то ламбо врати след което ги махна, трябва много сериозно усилване на самата ламатина иначе нестава люшка се като на простор... обобщено казано много сложно е!
Виж, не искам да те убидя нито теб нито твоят приятел, но със сигорност пантите са правени от някой стругар нищо общо със специално направени панти, но цената е.... това което ме интересува но със сигорност не са евтиниSpin City!
Comment
-
амортисеорите ги имаме с един приятел,поръча ги от САЩ, и сега иска да правим панти,но аз ли4но не смятам 4е тази кола е за такива врати,и не мисля да ги слагам.но все пак ще го довършим проекта,като му е мерак.А и ве4е казах 4е вратата е дълга и тежи 40 кила.То ще стане,ама колко ще изкара,преди да се отхлаби и да по4нат луфтовете.И другото което е че стъклата на този модел не са като на пове4ето купета(натискайки ключалката да смъква стъклото с 5-6 мм,и после пак да пребира)а стъклото се подпъхва под уплатнението.GTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
Comment