Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ви е мнението за ламбото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво ви е мнението за ламбото

В смисъл някой мисли да слага, ако да проучил ли е предлаганията в БГ предполагам не са повече от 3-4места специялно за нашите коли, понеже не са за обикновенните панти на ламбото, че нямаме калник, ами са малко по-специални, цени нещо ала-бала ?
    Attached Files
    Alfa Romeo GTV 150hp

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
    В смисъл някой мисли да слага, ако да проучил ли е предлаганията в БГ предполагам не са повече от 3-4места специялно за нашите коли, понеже не са за обикновенните панти на ламбото, че нямаме калник, ами са малко по-специални, цени нещо ала-бала ?
    Аз лятото слагам задължително - не съм питал за цените ама знам , че почти навсякъде слагат .
    sigpic
    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
    Lulin Group Ltd.

Comment

Аз мисля, че добра идея, 'щото с тези дълги врати, ако трябва да се паркираш някъде на по-тясно място, после излизането и влизането в колата е доста сериозно физическо и гимнастическо упражнение.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

в лозенец има една фирма ама цената е около 1500 евро. но слагат хубави немски.
        Alfa Romeo GTV

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
          в лозенец има една фирма ама цената е около 1500 евро. но слагат хубави немски.
          много са бате, нещо 1000 лв. е друго нещо....
          Spin City!

Comment

тука в Барса ги има по 600 700 евро и работата кам 800 излиза и в бг двойно съмняваме някои да си ги сложи за толкоз пари
            Spin City!

Comment

Както споменах и по-рано, нашите автомобили са малко по-специални и не стават най-разпространените... за съжаление иначе цена около 1000лв е добре стига да се намери, кой да го направи качественно... Който пръв открие интересна и полезна информация да пише и така ще е полезен на всички Вик не знам дали е задължително, ама ако не откриеш др. вариант си мисля, че 1500е са много за това нещо, но всеки си преценява Или по-скоро не са но да карам спортна кола за над 50к тогава може би си заслужавало...
              Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
                Както споменах и по-рано, нашите автомобили са малко по-специални и не стават най-разпространените... за съжаление иначе цена около 1000лв е добре стига да се намери, кой да го направи качественно... Който пръв открие интересна и полезна информация да пише и така ще е полезен на всички Вик не знам дали е задължително, ама ако не откриеш др. вариант си мисля, че 1500е са много за това нещо, но всеки си преценява Или по-скоро не са но да карам спортна кола за над 50к тогава може би си заслужавало...
                точно това ми е мисълта че е много скапо ама тея под 1000лв са пална скръп само ще си патите като колегите от FENSa. иначе много съм раззглеждал по ebay.co.uk е пално с уж универсални ама знаеш ли каква китайска ламарина ще ти дойде. На който му се рискува да пробва от ибеа.
                Alfa Romeo GTV

Comment

Само информатовно да знаете.едната врата тежи около 40кг.(наскоро ги свалях),и както каза колегата,предполагам че не всички механизми ще я удържат,пък и най-кофтито е че и капака е на същата панта и от там идва сложното.Предлагат се и комплекти които позволяват и 2-та начина на отваряне,и настрани и нагоре
                  Last edited by Ivo Skoklev; d.m.y г., 14:48.
                  GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
                    Предлагат се и комплекти които позволяват и 2-та начина на отваряне,и настрани и нагоре
                    E това е наистина страхотен вариант, възможен ли е наистина?
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Възможно е с на LSD пантите, но те са 1600Е без монтажа и кеф ти нормално, кеф ти ламбо, но за мен не си заслужава за този автомобил. освен, ако не си фанатик или не я готвиш за изложение.
                      Last edited by proper; d.m.y г., 15:02.
                      Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

ето о6те една снимка
                        Attached Files
                        Spin City!

Comment

Миналата година един познат от мездра слага на ГТВ-то ламбо врати след което ги махна, трябва много сериозно усилване на самата ламатина иначе нестава люшка се като на простор... обобщено казано много сложно е!
                          Lexus Is200
                          Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
                            Миналата година един познат от мездра слага на ГТВ-то ламбо врати след което ги махна, трябва много сериозно усилване на самата ламатина иначе нестава люшка се като на простор... обобщено казано много сложно е!

Виж, не искам да те убидя нито теб нито твоят приятел, но със сигорност пантите са правени от някой стругар нищо общо със специално направени панти, но цената е.... това което ме интересува но със сигорност не са евтини
                            Spin City!

Comment

амортисеорите ги имаме с един приятел,поръча ги от САЩ, и сега иска да правим панти,но аз ли4но не смятам 4е тази кола е за такива врати,и не мисля да ги слагам.но все пак ще го довършим проекта,като му е мерак.А и ве4е казах 4е вратата е дълга и тежи 40 кила.То ще стане,ама колко ще изкара,преди да се отхлаби и да по4нат луфтовете.И другото което е че стъклата на този модел не са като на пове4ето купета(натискайки ключалката да смъква стъклото с 5-6 мм,и после пак да пребира)а стъклото се подпъхва под уплатнението.
                              GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Working...
                              X